The Climb

Vrijdag 3 augustus

Ging daar nou de telefoon? Vanacht om 3 uur? Mhh... heeft iemand Richard gebeld vannacht want het was een onbekend nummer en we weten nog steeds niet wie..

*Een paar uur later* goedemorgen :) Vandaag stonden we om 9 uur op. 9 Uur denk je dan?! Ja vandaag was weer een lekker rustig dagje, dus we besloten uit te slapen. Langzaam stonden we op en ontbeten we. Michelle moest nog even douchen en om half 11 waren we alweer op weg. We wisten nog steeds niet waar we heen wouden dus we besloten om te stoppen bij een visitor center om te vragen waar we het beste heen konden gaan. De Ranger raadde ons een parkje aan onder bij het meer, hier hoefden we niet te veel te wandelen maar was wel een mooie omgeving. Dus we besloten naar dit park te rijden. Het Buttermilk Falls State Park was maar een uurtje rijden dus we waren er zo. Onderweg naar het park kwamen we ook nog enkele keren een paar hertjes tegen.

Eenmaal aangekomen bij de watervalllen besloten we eens rustig te kijken wat we wouden doen. Het was een bredere en vlakke waterval. Ook kwam er bijna geen water naar beneden omdat het zomer is. Toch was het mooi om te zien en er was een klein meertje waar mensen konden zwemmen. We besloten om de Gorge Trial te nemen die langs de waterval ging. Onverwachts bleek deze heel stijl naar boven te gaan met alleen maar trappen. Heen en terug was hij even lang als de Trial van gister. Sandra en Michelle besloten al snel terug te lopen omdat het best zwaar was. Even later op de heenweg besloot ook Chani terug te lopen omdat het te intensief was. Melvin en Richard besloten om toch helemaal door naar boven te lopen, want het bleek inderdaad tot aan het einde alleen maar trappen te zijn. Eenmaal boven met z'n twee was het toch wel erg mooi. Het was een smalle rivier met vele kleine watervallentjes en poeltjes. De klim was echt zeer intensief en zwaar. Het was de moeite wel waard. Naar onder hebben we een ander pad gekozen waar we midden in het bos liepen. Op een gegeven moment kroop er ook nog een slang vlak naast Melvin's voeten. Het was gelukkig maar een kleine slang. Ook zaten er vele kleine vissen in het riviertje.

Onder hebben we even uitgerust en zijn we weer terug naar ons hotel gereden waar we iets voor 4 uur weer aankwamen. In het hotel hebben we nog even een videogesprek met Oma en Marian gevoerd, en zijn we daarna gaan eten. We besloten om pizza's te gaan eten bij een restaurant. Dit bleek helaas alleen afhaal te zijn. Maar met onze goede moed besloten we onze 3 te grote pizza's aan een picnic tafel op te eten. Natuurlijk bleef er weer een hele pizza over (voor morgen onderweg). Na het eten zijn we nog even gaan zwemmen en hadden we inderdaad de jaccuzi weer voor onszelf. Nu liggen we weer in bedje omdat morgen weer een vroege dag is. 7 Uur gaat de wekker en rijden we 5 uur door naar het volgende hotel in Rutland, Vermont. Dus nu nog even tv kijken en lekker gaan slapen.

Tot morgen,

Chani en Melvin

Reacties

Reacties

Sandra

We liggen dan wel vroeg in bed maar van vroeg slapen gaan is geen sprake.... gekke kinderen!!!!! En oja, de wedstrijd boeren is gewonnen door Chani!

michel

Dat die telefoon ging dat was een klusje voor Richard, er had iemand geen warm water meer.Jammer dat ik niet bij the Climb was ik had Michelle wel naar boven geduwd (of is dat nou andersom :) )
Chani en boeren,dat had ik niet verwacht van zo'n in mijn ogen net meisje

lucy

Zo nu ben ik weer bij met lezen. Wat een indrukwekkende vakantie maken jullie! En schrijven kunnen jullie ook super goed, alsof ik erbij ben.
Super, maak er straks een mooi boekwerkje van want dit is om nooit te vergeten!
Verheug me op jullie thuiskomst...ja nu al hoor want volgens mij raken jullie helemaal niet meer uitverteld.
Ga nu de foto's kijken.
Een dikke lieve smakkerd van mij hier uit de Eifel

Yvonne

Boeren? dat kan Chani als de beste!!!

marian

vreemd ik heb darren altijd geleerd NIET te boeren (niet dat hij zich er dan ook aan houd ;-) )

Sjaak en Rieck

na zo'n klimpartij gaat een pizzaatje er altijd wel in. maar wat hebben de teruglopers in de tussentijd gedaan?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!